Zaterdag 10 maart 2018: Damfeest!!!

Op zaterdag 10 maart 2018 gaat het gebeuren in Dordrecht. Een feest dat zal bestaan uit twee evenementen: in de ene zaal een groot Damtoernooi en in een andere zaal een Troefcalltoernooi (kaartspel)

Damtoernooi

We willen er weer een leuk, sportief en lekker Damfeest van maken. Wat dachten jullie van 9 ronden Zwitsers van 10 minuten per speler per partij? Vanaf 11:00 uur babbelen, dammen, eten en drinken voor alle damliefhebbers. Om 11:45 uur Opening van het toernooi. Eerste ronde begint om 12:00 uur precies.

Na 5 ronden pauze en lekker een uur lang genieten van de smakelijke maaltijden en andere Surinaamse lekkernijen verzorgd door de catering van restaurant De Palmboom uit Rotterdam. Alle deelnemers krijgen na de inschrijving (bijdrage € 10) een broodje en drankje aangeboden door de gastheren Shammie Kasnadi, Asgar Rasoelbaks,Ratan Ganeshie en Andrew Tjon A Ong. Aansluitend aan het Zwitsers toernooi en prijsuitreiking vindt er een verloting plaats, waarvoor er loten verkrijgbaar zijn.

Troefcalltoernooi

Het Troefcall toernooi zal worden georganiseerd door de Four Aces (Asgar Rasoelbaks) in samenwerking met New Style (Arie Ydo, 06-51691095). Inschrijfgeld 5 euro p.p. en aanvang is 14:00 uur, onder supervisie van Biharie (078-65582290). Geen bondsregels geldig.

Prijzen

Er zal voor maar liefst 500 euro aan prijzen worden uitgekeerd en elke prijswinnaar van de drie groepen ontvangen bovendien ook nog een mooi zakdambordje. In één grote groep, zullen drie ratingklassementen uitmaken wie er met de prijzen vandoor zullen gaan.

Speellocatie

Er zal gespeeld worden in het Cultureel Centrum Sterrenburg, Adres: Dalmeyerplein 10, 3318 CB Dordrecht. Het gebouw beschikt over een gezellige barruimte (eten en drinken verkrijgbaar tegen een redelijke prijs) en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren kan gratis voor de deur.

Inschrijvingen

Shammie Kasnadi [email protected], (tel. 06-8709 0411) Andrew Tjon A Ong [email protected] (tel. 06-3366 7244), Zaal open vanaf 11:00 uur. Kom dit unieke damtoernooi meemaken! We rekenen op een grote opkomst, dus schrijf je gauw in!!

Volg hier de laatste info over het toernooi:
Download hier de pdf en print het uit voor in het clublokaal.

Scroll naar boven