UPDB Bekerviertallencompetitie 2018

Op een druk bezochte Algemene Ledenvergadering van de UPDB, woensdag 7 februari j.l. te Zeist, vond de loting voor de bekercompetitie 2018 plaats. Opvallend was dat alle favorieten (de landelijk spelende verenigingen) een thuiswedstrijd toebedeeld kregen én een tegenstander die op papier niet al te veel moeilijkheden zou moeten opleveren. Maar in bekerwedstrijden weet je het maar nooit, een blunder heeft soms grote gevolgen…

De meeste spanning is vermoedelijk te verwachten bij de duels OG Utrecht 2 – ADG 2 en Austerlitz – UDG-Vriendenkring. Onduidelijk is hoe sterk debutant Hilversum aantreedt tegen G&E1 te Baarn…

Na elke ronde wordt er opnieuw geloot, waarbij wel wordt gekeken welke clubs thuis of uit hebben gespeeld. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

Programma 1/8 finale (week 8 : 19 t/m 23 februari 2018)
maandag19 februariG&E 1 (DVSB)Hilversum
maandag19 februariOG Utrecht 1Zenderstad 2
maandag19 februariOG Utrecht 1ADG 2*
dinsdag20 februariADG 1DV Het Groene Hart 2
dinsdag20 februariAusterlitzUDG-Vriendenkring*
dinsdag20 februariLDV LoenenG&E 2 (Bunschoten)
dinsdag20 februariZenderstad 1DAWO Woudenberg
donderdag22 februariDV Het Groene Hart 1ADC*

De onderstreepte verenigingen hebben in het hierboven weergegeven programma aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

* : Bij een 4-4 gelijkspel beslist de winstpartij aan het hoogste bord, bij 4 remises plaatsen  ADG 2 en Austerlitz zich voor de kwartfinale.

De data van de volgende speelrondes zijn:
1/4 finaleweek 10:05 t/m 09 maart
1/2 finaleweek 12:19 t/m 23 maart
Finaleweek 14:03 t/m 06 april

Alle thuisspelende verenigingen krijgen 8 dubbele notatiebiljetten toegestuurd. U wordt vriendelijk verzocht de uitslag door te mailen naar zowel Cock van Wijk ([email protected]) als Erik Maijenburg ([email protected]) en de bovenste velletjes van de notatiebiljetten op te sturen naar of af te geven bij Erik Maijenburg:

Erik Maijenburg, Schrijverspad 37, 3446 ZW,  Woerden

Bekijk hier het Bekerschema-2018 of Bekerreglement.

Veel succes in de bekercompetitie! Bekerreglement
Cock van Wijk, competitieleider UPDB in samenwerking met Erik Maijenburg.

Scroll naar boven