Supercup

De Supercup is een door de UPDB georganiseerde wedstrijd tussen de winnaars van de vier regiotoernooien. Er wordt gespeeld met het VOS-systeem. Hierbij speelt bord 1 van team A tegen bord 1 van team B, bord 2 van team A speelt tegen bord 2 van team C, enz. Zo kan in één avond met normaal speeltempo (45′ + 1′) een heel toernooi gespeeld worden. Winnaar van een toernooi is het team met de meeste punten, bij gelijk eindigen wordt gekeken naar de winstpartij aan het hoogste bord.
Voor het wedstrijdreglement: klik hier.

Bekijk hieronder de uitslagen van de laatste editie. Je kunt ook eerdere edities bekijke

Nieuws
Het laatste nieuws over de Supercup van de UPDB. Klik hier voor een volledig overzicht.

 • Supercup 2023

  Gepubliceerd op

  door

  Eindelijk is dan de Supercup 2023 gespeeld, Ons Genoegen won. Lees meer

 • Zenderstad verovert Supercup

  Gepubliceerd op

  door

  Zwoele zomeravond verandert in roze wolk voor Zenderstad (verslag Harry Vredeveldt) Zenderstad is winnaar geworden van de Supercup; het behaalde 13 punten evenals ADG, maar de nederlaag aan bord drie van ADG, deed de beker naar Zenderstad gaan. UDG-Vriendenkring snoepte een behoorlijk aantal punten mee, DAWO bleef ver achter. Lang bleven de beslissingen uit, maar… Lees meer

Uitslagen
Bekijk hieronder de uitslagen van de laatste editie. Je kunt ook eerdere edities bekijken, door onder ‘andere jaren’ een ander jaartal te kiezen.

Scroll naar boven