Regiotoernooien

Elk regiotoernooi in de provincie Utrecht wordt bij toerbeurt door de clubs zelf georganiseerd. Er wordt gespeeld met het VOS-systeem. Hierbij speelt bord 1 van team A tegen bord 1 van team B, bord 2 van team A speelt tegen bord 2 van team C, enz. Zo kan in één avond met normaal speeltempo (45′ + 1′) een heel toernooi gespeeld worden. Winnaar van een toernooi is het team met de meeste punten, bij gelijk eindigen wordt gekeken naar de winstpartij aan het hoogste bord.
Voor het wedstrijdreglement: klik hier.

Het Vechtstreektoernooi wordt sinds 1972 gehouden is daarmee het oudste regiotoernooi. Deelnemende verenigingen zijn LDV Loenen, DDV Diemen, Het Groene Hart Nieuwerbrug, UDG-Vriendenkring Utrecht en DC Hilversum.
Het Eemlandtoernooi wordt gespeeld door Bunschoten, Gooi&Eemland en ADG Amersfoort.
Het Domstadtoernooi wordt gespeeld door Ons Genoegen Utrecht, Zenderstad en UDG-Vriendenkring.
Het Heuvelrugtoernooi is sinds het opheffen van VDC Veenendaal een tweestrijd tussen  DC Austerlitz en DAWO Woudenberg.

Nieuws
Het laatste nieuws over de regiotoernooien van de UPDB. Klik hier voor een volledig overzicht.

  • Corona-virus

    Gepubliceerd op

    door

    In verband met de maatregelen die de overheid en het NOC*NSF voorschrijven, deelt het bestuur van de UPDB mee dat alle damactiviteiten in onze provincie tot en met 1 juni afgelast worden. (Dit is de situatie op 23 maart) Dat betekent dat de bekerwedstrijden niet doorgaan. Het PK wordt voorlopig niet verder gespeeld. Wat we… Lees meer

Uitslagen
Bekijk hieronder per regiotoernooi de uitslagen van de laatste editie. Je kunt ook eerdere edities bekijken, door onder ‘andere jaren’ een ander jaartal te kiezen.

Scroll naar boven