Over provinciale competitie en persoonlijk kampioenschap

Vanwege de voortdurende beperkingen door de coronacrisis heeft het UPDB-bestuur besloten om de provinciale competitie voorlopig uit te stellen. Op zijn vroegst zullen we in januari de afgebroken competitie kunnen hervatten. We zullen daar half december een besluit over nemen. Dat hangt uiteraard af van de maatregelen die door de overheid genomen gaan worden.

De persoonlijke kampioenschappen beginnen normaal gesproken in de eerste helft van januari. Als er dan gedamd kan worden, geven we voorrang aan de clubcompetitie. De persoonlijke wedstrijden komen dan in de knel en we hebben daarom besloten deze wedstrijden in 2021 niet door te laten gaan.

We hopen met u dat het dammen in het nieuwe jaar weer mogelijk zal zijn.

Het UPDB-bestuur

2 gedachten over “Over provinciale competitie en persoonlijk kampioenschap”

  1. Evert Teunis Muis

    Misschien is het een suggestie om de Persoonlijke Kampioenschappen van de U.P.D.B. weer op de zaterdagen, zoals dit in de jaren 70 en 80 het geval is geweest, want dan hoef je de partijen niet meer af te breken, want dan hebben wij geen last meer van een eventuele ingestelde avondklok. Evert Muis.

  2. Waarom de clubcompetitie door laten gaan en de persoonlijke wedstrijden cancelen.
    Dammen is toch dammen in mijn ogen.
    UPDB bestuur schaam je…….Was er dan geen mogelijkheid om de gestaakte persoonlijke kampioenschap UPDB 2020 dan uit te spelen in 2021 daar dit kampioenschap reeds voor de helft is gespeeld. Denk hier maar eens over na of is cancelen gemakkelijker?
    En net wat Evert Muis eerder schreef is op de zaterdag spelen ook nog een optie voor de dan resterende wedstrijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven