Nationale Competitie, zesde ronde

De nationale competitie bevindt zich net over de helft en er worden al conclusies getrokken door de verschillende teams.

In de Hoofdklasse A staat ADG na een 10-10 tegen een andere degradatiekandidaat op de laatste plaats. ‘We zijn te zwak voor de Hoofdklasse’… Het lijkt alsof het doek al gevallen is voor de Amersfoorters.

In de Hoofdklasse B verloor Gooi&Eemland voor de derde achtereenvolgende keer en is het afgezakt naar een nacompetitieplaats. Slechts één punt minder heeft de nummer laatst. Ook voor Gooi&Eemland gaat het er om spannen.

Beter nieuws uit de Eerste Klasse B. Voor de vijfde keer achter elkaar won Ons Genoegen. Enigszins moeizaam was de overwinning wel op degradatiekandidaat Leiden, maar de Utrechters staan samen met twee andere teams op een gedeelde eerste plaats.

Het reserveteam van Gooi&Eemland komt uit in de Tweede Klasse B. Het derde team van DES Lunteren was met niet minder dan 17-3 te sterk. Een plaats in het linkerrijtje is het hoogst bereikbare dit seizoen.

Zenderstad doet het een stuk beter in de Tweede Klasse D. Nu werden de Waarddammers CT in eigen huis met 16-4 verslagen. Alle promotiekansen zijn nog aanwezig. De bordpunten zijn indrukwekkend: 86-34, de hoogste cijfers van de hele nationale competitie.

Lees verder…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven