Nationale competitie, negende ronde

In de Hoofdklasse beleven ADG en Gooi&Eemland moeilijke tijden. ADG verloor van een mede-degradatiekandidaat en behoud is steeds meer een theoretisch verhaal aan het worden. Hetzelfde geldt voor de Eemlanders. Zij speelden eveneens een vier-puntenwedstrijd. In plaats van gelijk te komen met SNA, staan ze na verlies tegen de Noord-Hollanders vier punten achter.

Eersteklasser Ons Genoegen verspeelde verrassend een punt tegen het derde team van Wageningen. Die hadden vier blauwe uitslagen nodig voor de 10-10, maar Ons Genoegen is nu wel de gedeelde koppositie kwijt. In de laatste ronde, over vier weken, spelen de Utrechters tegen de koplopers. Het wordt een spannende climax.

Zenderstad verloor in de Tweede Klasse op het nippertje van het vierde (!) team van DES Lunteren. Bij winst waren de IJsselsteiners alleen aan kop gekomen. Nu wordt het nog vechten voor een promotiewedstrijd. Het tweede team van Gooi&Eemland won voor de derde keer achter elkaar en staat in het linkerrijtje. Dat is naar eigen zeggen het maximaal haalbare.

Lees verder…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven