Jeugd

De beste manier om te leren dammen is door veel te spelen en te trainen. Spelen kan bij een vereniging, online of door mee te doen aan losse toernooien. Trainen kan het best door mee te doen aan de centrale trainingen. Daarnaast bieden sommige verenigingen trainingen aan en kun je ook online oefenen.

Centrale Trainingen

Tussen januari en juni organiseren we wekelijkse trainingen op wisselende locaties in de regio, van 19:00 tot 19:45.

De trainingen zijn bedoeld voor kinderen die net zijn begonnen met dammen.

Centrale Trainingen (vervolg)

De trainingen worden gegeven door ervaren damdocenten. Naast les over regels en trucjes gaan we natuurlijk ook potjes spelen.

Voor ruim 20 trainingen betaal je met €99 nog geen €5 per les! Nieuw? Dan krijg je ook nog eens 20% korting!

Gratis Try-Outs

Eerst even proberen? Dat kan. Door het jaar heen organiseren we gratis proeflessen op diverse locaties in de provincie.

Laat via onderstaande knop aan ons weten dat je interesse hebt, dan nemen wij contact op en kijken we samen wat het beste past.

Kalender

Benieuwd welke jeugdacitviteiten er in de Utrechtse regio worden georganiseerd? Kijk dan in de jeugdkalender! Je kunt daar ook de activiteiten van andere bonden zien.

Online dammen

DamZ! is hét platform voor de jeugd. Hier worden de spelregels uitgelegd, kun je online dammen en krijg je gratis lessen via de DamMentor.

Verenigingen

Er zijn veel verenigingen waar je een potje kunt gaan dammen. Vrijblijvend of in competitieverband. Sommige verenigingen bieden ook jeugdtrainingen aan.

Scroll naar boven