Kumar Bihari overleden

Begin september hoorden we dat Kumar ernstig ziek was en waarschijnlijk niet meer op de damclub zou komen. We hielden regelmatig contact met Kumar zijn familie en ook spraken Gerard en ik Kumar nog een keer heel even. Na ruim twee maanden met veel pijn en vermoeidheid maar ook met moed, kracht en vertrouwen heeft Kumar de oneerlijke en ongelijke strijd afgelopen maandag verloren. Kumar was 78 jaar. We wensen Kumar zijn vrouw Rati en kinderen Aniel, Sanjay, Nilma & Rakesh en alle familie ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Kumar was een gezellige en altijd vriendelijke dammer bij onze damclub Zenderstad uit IJsselstein. Vanaf het begin (1982) tot aan opheffen van NDG speelde Kumar ook altijd bij NDG Nieuwegein. Daarvoor damde Kumar al bij damclub Overvecht!
Kumar was een sterke en gevaarlijke dammer, menigeen is tegen Kumar weleens in een combinatie gelopen. Bijzonder was ook de strijdlust en koelbloedigheid van Kumar, Kumar gaf nooit gauw op, hoe hopeloos de damstand en de tijdnood soms was. Vaak werd er dan toch nog een extra punt behaald. Ook was Kumar een tijd lang teamleider van zowel NDG als Zenderstad.
Kumar speelde heel vaak, in de interne competities, in al onze teams, en ook in de persoonlijke wedstrijden van de UPDB. Dammen zat in zijn hart! In de Corona lockdowns speelde Kumar ook trouw mee op onze online clubavond. Eenmaal wist Kumar iedereen digitaal te verslaan!


Interne competitie tegen Bert Habets                 Interne competitie tegen Piet Schep                    september 2021                                                            oktober2021

We zullen je enorm missen Kumar!
Namens de leden van Zenderstad
Ed Kok

3 gedachten over “Kumar Bihari overleden”

 1. Evert Teunis Muis

  Rust zacht Kumer. Diverse damwedstrijden tegen je gespeeld. Je toonde altijd belangstelling voor mij en je was altijd een zeer begripvolle persoonlijkheid. Veel Sterke voor de familie, gezin en vrienden. Evert.

 2. Rerné Nurmohamed

  Schrok van dit bericht.
  Kumar was een gezellige dammer we zullen hem miss en.Rust zacht vriend. De condoleance aan familie en damvrien

 3. Hier schrik ik danig van, had Kumar een poosje niet gezien mede door corona. Wist niet dat Kumar met medische mankementen te kampen had.

  Damvrienden gecondoleerd en uiteraard sterkte en condoleances aan de familie.

  Lucien Farzan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven