Ad Vreeswijk overleden

Helaas bereikte de UPDB het trieste nieuws, dat – toch nog onverwachts – Ad Vreeswijk is overleden op 76-jarige leeftijd.
Ad was jarenlang voorzitter van damclub Loosdrecht en ‘het gezicht’ van het
onvolprezen gongtoernooi Dammen op de Dijk.
Ad was een echte damliefhebber, die graag gespeelde partijen met je analyseerde en kwam naast de genoemde clubs nog uit voor Gooi&Eemland in de landelijke Bondscompetitie.

Ad Vreeswijk maakte zich verdienstelijk door verschillende functies binnen de KNDB en de UPDB te bekleden en de geruisloze overgang van damclub Loosdrecht naar damclub Hilversum te begeleiden. Daarvoor past, namens onze dammers en het bestuur van de UPDB  onze hartelijke dank aan Ad!

Ad was nooit te beroerd om gevraagd of ongevraagd collega dammers van juridisch advies te voorzien en ook daarom zullen we Ad gaan missen.

Ons medeleven gaat uit naar Babs en (klein)kinderen.
Dat hij ruste in vrede.

Harry Vredeveldt, voorzitter UPDB De uitvaart zal plaatsvinden op dinsdag 12 mei in besloten kring. De uitvaart is via een livestream te volgen vanaf 11 uur. Website: www.liveuitzendingen.nl, Code: 528A96E6

 

2 gedachten over “Ad Vreeswijk overleden”

  1. René Nurmohamed

    Heb Ad bij UDG in 1979 leren kennen als een gedreven mens. We hebben in 40 jaar tijd menige partijen gespeeld.Ik wens de familie en kennissen heel veel sterkte toe.Ad ruste in vrede

  2. Evert Teunis Muis

    Ad heb ik zeker al 40 jaar gekend en vele fantastische dampartijen tegen hem gespeeld. Niets was hem teveel en hij regelde alles voor mij waar ik om vroeg en ongevraagd ook. Ik zal hem vreselijk missen en ik zal hem altijd blijven herinneren. Ik wens de familie en kennissen heel veel sterke toe. Evert Muis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven