Clubcompetitie UPDB, 1e ronde

De competitie is afgelopen maandag van start gegaan met zeven hoofdklasseteams, zes teams in de Eerste Klasse en acht in de Tweede Klasse.

In de Hoofdklasse wonnen de drie sterkste teams van de drie die om klassebehoud gaan strijden. Zenderstad won geflatteerd met 7-1 bij Het Groene Hart, Hilversum won met 5-3 van Ons Genoegen 2 en het eerste team van Ons Genoegen won met 5-3 van UDG-Vriendenkring.

In de Eerste Klasse is Gooi&Eemland 1 verreweg favoriet. Dat kwam er tegen Austerlitz niet helemaal uit. Er kwam slechts een kleine 5-3 overwinning op het bord. Zenderstad 2 won met 7-1 van het gedegradeerde DAWO terwijl het tweede team van Gooi&Eemland met 7-1 UDG-Vriendenkring oprolde. De Utrechters kwamen echter wel zwaar gehavend aan de start.

Zenderstad 3 is ook in de Tweede Klasse een van de favorieten, met 8-0 werd gewonnen van het tweede team van Hilversum dat geheel uit jeugdspelers bestaat. DAWO 2 en LDV 2 hielden elkaar met 4-4 in evenwicht en dat was ook het geval bij de wedstrijd tussen Hilversum 3 en Het Groene Hart 2.

Voor verslagen van Ed Kok (Zenderstad), Cor van Setten (DAWO), Leo van der Laan (Gooi&Eemland 1) en Paul de Heus (UDG-Vriendenkring 2): Klik hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven