Clubcompetitie

De clubcompetitie van de UPDB wordt gespeeld in drie klassen: Hoofdklasse, Eerste Klasse en Tweede Klasse. Er wordt in alle klassen gespeeld met viertallen. Het speeltempo is 45′ + 1′. Bij deelname van een jeugdteam kan het speeltempo aangepast worden. Alle teams in een klasse spelen één keer tegen elkaar.
Voor het wedstrijdreglement: klik hier.

In de Hoofdklasse spelen zeven teams. Het eerstaankomende team is algemeen UPDB-kampioen. Het team dat als zevende aankomt, degradeert naar de Eerste Klasse.
In de Eerste Klasse spelen zes tot acht teams. Eén team promoveert, een of twee teams degraderen, afhankelijk van het aantal deelnemende viertallen.
In de Tweede Klasse spelen zes tot acht teams. Eén of twee teams promoveren, afhankelijk van het aantal deelnemende viertallen.

Programmaboekje
download: jaarboekje2023

Nieuws
Het laatste nieuws over de clubcompetitie van de UPDB. Klik hier voor een volledig overzicht.

 • Zenderstad UPDB-kampioen clubcompetitie

  Gepubliceerd op

  door

  Door het gelijkspel van Ons Genoegen tegen Hilversum kon Zenderstad de titel niet meer ontgaan. In de zevende ronde versloeg Zenderstad het Utrechtse UDG-Vriendenkring met een regelmatige 7-1. Ook deze score bij ADG tegen Gooi&Eemland. In de Hoofdklasse was Het Groene Hart al zeker van degradatie. In de Eerste Klasse won Ons Genoegen 2 van… Lees meer

 • UPDB-clubcompetitie, 6e ronde

  Gepubliceerd op

  door

  In de clubcompetitie zijn veel beslissingen al gevallen, één ronde voor het eind. Zenderstad won voor het eerst sinds 2019 eens niet, het werd 4-4 tegen ADG. De IJsselsteiners hebben aan een gelijkspel tegen UDG-Vriendenkring voldoende om zich voor de derde keer op een rij provinciaal kampioen te kunnen noemen. Het Groene Hart degradeert, dat… Lees meer

Uitslagen
Bekijk hieronder de uitslagen van de laatste editie. Je kunt ook eerdere edities bekijken, door onder ‘andere jaren’ een ander jaartal te kiezen.

Scroll naar boven