Clubcompetitie

De clubcompetitie van de UPDB wordt gespeeld in drie klassen: Hoofdklasse, Eerste Klasse en Tweede Klasse. Er wordt in alle klassen gespeeld met viertallen. Het speeltempo is 45′ + 1′. Bij deelname van een jeugdteam kan het speeltempo aangepast worden. Alle teams in een klasse spelen één keer tegen elkaar.
Voor het wedstrijdreglement: klik hier.

In de Hoofdklasse spelen zeven teams. Het eerstaankomende team is algemeen UPDB-kampioen. Het team dat als zevende aankomt, degradeert naar de Eerste Klasse.
In de Eerste Klasse spelen zes tot acht teams. Eén team promoveert, een of twee teams degraderen, afhankelijk van het aantal deelnemende viertallen.
In de Tweede Klasse spelen zes tot acht teams. Eén of twee teams promoveren, afhankelijk van het aantal deelnemende viertallen.

Programmaboekje

download: jaarboekje2023

Nieuws
Het laatste nieuws over de clubcompetitie van de UPDB. Klik hier voor een volledig overzicht.

 • UPDB-clubcompetitie, 1e ronde

  Gepubliceerd op

  door

  De clubcompetitie van de UPDB is weer van start gegaan. In de Hoofdklasse kon kampioen Zenderstad nog genieten van een vrije ronde. Ons Genoegen versloeg het versterkte Het Groene Hart met 5-3. Hilversum hield ADG verrassend op 4-4, dezelfde uitslag bij de -op papier- twee zwakste teams in deze klasse: UDG-Vriendenkring en Gooi&Eemland. In de… Lees meer

 • Concept rooster clubcompetitie 2023

  Gepubliceerd op

  door

  Het rooster voor de provinciale clubcompetitie is in concept klaar. We vragen de clubs er kritisch naar te kijken. Het speelschema bevat 5 rustweken om eventueel uitgestelde wedstrijden in het halen. Mocht je onvolkomenheden constateren in het speelschema, plaats dan een reactie op dit bericht. CONCEPT SPEELSCHEMA UPDB-COMPETITIE 2023 Ronde 1:  18 t/m 22 september… Lees meer

Uitslagen
Bekijk hieronder de uitslagen van de laatste editie. Je kunt ook eerdere edities bekijken, door onder ‘andere jaren’ een ander jaartal te kiezen.

Scroll naar boven