Onze website is vernieuwd!

Sinds maandag 3 juli 2023 is de UPDB-site vernieuwd.

Waarom een vernieuwing?

Om ervoor te zorgen dat de website veilig en snel blijft werken, was het achter de schermen tijd voor een nieuw WordPress thema. Het vorige thema dateerde uit 2013, en werd niet meer onderhouden. Het nieuwe thema stelt ons daarnaast in staat om de website eenvoudiger te beheren, en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. We hebben dit moment aangegrepen om de uitstraling te moderniseren.

Wat merk ik ervan?

 1. De website is een stuk sneller geworden!
 2. De nieuwe kleuren zijn rustiger en dat leest voor de meesten fijner.
 3. De rechterkant van de pagina is aangepast. Daar staan nu directe links naar de kalender, de ratinglijst en Toernooibase. Ook is er een zoekoptie, en de mogelijkheid om berichten per categorie in te zien.
 4. Er zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd, en er komen er nog meer aan…

Nieuwe functionaliteiten

 • Nieuwscategorieën: alle nieuwsberichten die sinds 2018 op de site zijn geplaatst zijn gecategoriseerd. Zodat ze makkelijk te vinden zijn, onder andere via de rechter zijbalk. Op zoek naar de notulen van de laatste ALV? Klik op ‘Vergaderingen‘ en ze zijn zo gevonden.
 • Nieuwsberichten bij toernooien: eerder hebben we de competitiepagina’s (bijvoorbeeld Competitie > Persoonlijk Kampioenschap) geïntroduceerd, waar alles te lezen is over de toernooien die door de UPDB worden georganiseerd. Op deze pagina’s staan nu ook de laatste nieuwsberichten die bij dat toernooi horen. Handig als je bijvoorbeeld op zoek bent naar de uitnodiging voor het 65+ kampioenschap.
 • Nieuwsarchief: het nieuwsarchief is opgeruimd. Alle berichten die tussen 2005 en 2018 op de site zijn geplaatst, zijn nu in één format onder Nieuws > Archief te vinden.
 • Onze missie: het UPDB-bestuur heeft haar missie aangescherpt. Benieuwd wat deze is? Kijk dan hier!

Help de website verbeteren!

Bij een vernieuwing als deze kan er wel eens wat fout gaan. Kom je iets tegen dat fout gaat, laat het dan vooral weten. Ook ideeën over hoe we de site verder kunnen verbeteren zijn van harte welkom!

6 gedachten over “Onze website is vernieuwd!”

 1. Cor de Kruijff

  Het betreft hier een ware metamorfose van de UPDB-website en is tevens een schitterend visitekaartje. Grote complimenten daarvoor!!!
  Hopelijk reageren velen die hier genoegen aan beleven eveneens bevestigend.

  Cor de Kruijff

 2. Inderdaad een geweldige metamorfose en ziet er “gelikt” en verfrissend uit. Mijn complimenten!
  Als mijn (W)aard-igheidjes ook weer opgestart kunnen worden met bewegende beelden dan wil ik deze draad wel weer oppakken!

  HARRY DE WAARD

  1. Koos van Amerongen

   Dank voor de complimenten Harry en wat leuk dat je de (W)aard-igheidjes weer op wilt pakken. Ik ben aan het onderzoeken hoe we applets op de site weer kunnen geven en zodra ik daar uit ben zal ik contact met je opnemen.

 3. Wim Vlooswijk

  Koos, mijn complimenten! Ik moest wel even wennen, maar ik ben dan ook een digibeet.
  1 opmerking. Ik kon nergens het gironummer van de penningmeester vinden.
  (ik heb het waarschijnlijk wel ergens bij mijn bankafschriften). Waar kan ik het vinden?

 4. Mooi Koos! Hele verbetering. Ik zette bij de KNDB vandaag het Hilversum Open op de kalender en dat staat dan nu ook direct op de kalender van de UPDB. Top.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven