Nieuwe weergave verenigingsgegevens

Vandaag zijn er een aantal dingen veranderd rondom de weergave van verenigingsgegevens.

  1. Kaartweergave verenigingen: bij het overzicht van de verenigingen hebben we een kaartweergave toegevoegd. Zo kunnen bezoekers eenvoudig zien welke vereniging(en) er bij hen in de buurt gevestigd zijn.
  2. Nieuwe verenigingspagina: elke vereniging heeft zijn eigen pagina op deze site. De inhoud, vormgeving, actualiteit en relevantie van de verenigingsgegevens wisselde sterk tussen de verenigingen. We hebben nu gekozen voor een beknopte, uniforme weergave. Zie bijvoorbeeld de verenigingspagina van Zenderstad. We moedigen verenigingen aan om overige informatie, zoals bijvoorbeeld de geschiedenis, op hun eigen website te plaatsen.
  3. Koppeling met KNDB-administratie: het gebeurde regelmatig dat verenigingsgegevens op de UPDB-site incorrect waren, doordat verenigingen deze niet aan de redactie hadden doorgegeven. Om beheer en inconsistenties te beperken, hebben we een koppeling gemaakt met de KNDB-administratie. Daar halen we de gegevens van de speellocatie(s), secretaris en jeugdleider vandaan, evenals de naam, plaats en website van de vereniging. De gegevens van de overige bestuursleden en de clubmomenten worden nog wel door de redactie beheerd.

Wat als de gegevens van mijn vereniging niet kloppen of ontbreken?

Neem contact op met de secretaris van je vereniging. Indien de gegevens in beheer zijn bij de KNDB (zie punt 3), dient er contact op te worden genomen met het Bondsbureau. Indien het andere gegevens betreft, neem dan contact op met ons op (zie onderstaand).

Help de website verbeteren!

Heb je idee├źn over hoe we de website verder kunnen verbeteren? Die zijn van harte welkom. Neem dan contact met ons op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven