65+ toernooi, tweede dag

Na de derde ronde is er één koploper met de volle zes punten. Paul de Heus versloeg ‘s morgens Harry de Waard in een consequent doorgevoerde Roozenburg. ‘s Middags won hij van Dick van der Velden die in de opening ten onrechte meende een schijf te moeten verliezen.
Herman van Westerloo bereikte tegen Bert Roest een goede stand maar niet meer dan dat: remise. Daarna was hij veel te sterk voor Harry Vredeveldt.

Bert Roest won van Evert van de Pol in een positioneel weinig fraaie partij en staat ook op vijf punten. Luciën Farzan is de derde met vijf. Hij verschalkte Ruud Klaarenbeek met een verrassende doorbraak en Jan Koerselman met een eenvoudige finesse.

Harry de Waard versloeg in de derde ronde Ben van der Linden, maar die had de nederlaag volledig aan zichzelf te wijten. Onder druk van de klok miste hij enkele remisemogelijkheden.

Onderin had Jaap Langerak een goede remise tegen Bert Habets maar gaf  een ronde later zomaar een schijf weg toen hij een dam meende te zien.

Cor Vonk en Frits Stüger scoorden tegen elkaar hun eerste punt. Evert Muis wacht nog op dat punt, maar hij heeft drie sterke spelers achter de rug.

Voor uitslagen, partijen en de loting voor de vierde ronde: zie Toernooibase.

klik hier voor foto’s van dag 2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven