65+ toernooi 2021 – Een week verschoven

Het enige UPDB-toernooi dat in 2020 doorgang kon vinden was het 65+ toernooi in augustus.

Ook dit jaar staat het toernooi op de planning. Het toernooi is een week verschoven en is nu van 23 tot en met 27 augustus in ’t Web in Loenen met 8 ronden volgens het Zwitsers systeem. Iedereen die in 1956 of eerder geboren is, kan meedoen. Voor inschrijving of meer informatie: [email protected]


voorlopige deelnemerslijst (per 12 augustus):

Harry de Waard
Cor Vonk
Ben van de Linden
Paul de Heus
Jan Koerselman
Ruud Klaarenbeek
Evert Muis
Lucien Farzan
Dick van der Velden
Wim Vlooswijk
Herman van Westerloo
Evert van de Pol
Frits Stüger
Leo van der Laan
Harry Vredeveldt
Jaap Langerak
Bert Habets
Bert Roest

 

6 gedachten over “65+ toernooi 2021 – Een week verschoven”

 1. Waarom is er niet gekeken in de damkalender van de KNDB. Moeten toernooien elkaar dwarszitten? Hoogeveen Open 2021 is al 6 weken bekend en wordt in dezelfde speeldagen gespeeld. Waarom deze kortzichtigheid?

 2. Kortzichtigheid van de UPDB of hoe zit dit nu. Wie organiseert een 65+ toernooi UPDB als 6 weken eerder 2 damtoernooien op de Damkalender van de KNDB zijn gezet welke op of praktisch ervoor worden georganiseerd. Willen wij het nu voor elkaar moeilijk maken of is de organisator van dit 65+ toernooi UPDB van mening dat dit uitstekend is bedacht. Kan er in deze zomervakantie dan geen andere datum worden gekozen en tevens naar een andere locatie worden gekeken waar dit wel mogelijk is of moet dit toernooi nu uitgerekend op dezelfde dagen worden gespeeld als eerder en grotere toernooien worden gespeeld. Jammer dat de organisatoren van dit toernooi hiervoor hebben gekozen maar niet naar andere mogelijkheden hebben gekeken. Zonde daar nu veel spelers die eerder hebben meegedaan hierdoor mogelijk niet komen daar desbetreffende spelers zich hebben aangemeld bij Heerhugowaard Open 2021 of Hoogeveen Open 2021. Wat lopen de mensen bij de UPDB toch achter de feiten aan.

 3. Helaas hebben we voor het toernooi geen uitwijkmogelijkheden. We willen graag blijven spelen in de Corona-proof-zaal in Loenen en die is niet in andere weken beschikbaar.

  1. Is het 65+ toernooi nu speciaal voor ene Hans Loots een week verschoven omdat hij in Hoogeveen mee wilde doen……
   Ik zie hem nu NIET als deelnemer van het 65+ toernooi.
   Voor mij onbegrijpelijk!!
   HARRY

 4. Harry dit klopt helemaal. Verschoven naar een verkeerde week in het jaar net als een schijf op een damveld waardoor alles niet meer klopt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven