65+ kampioenschap

Het UPDB-toernooi voor 65-plussers wordt sinds 2017 gespeeld. Deelnemers zijn UPDB-leden die in het jaar van het toernooi 65 jaar of ouder zijn. Leden van verenigingen van buiten de UPDB kunnen meedoen mits zij voor een jaar lid worden van de UPDB. Het toernooi wordt gespeeld in de laatste week van augustus van maandag tot en met vrijdag. Er zijn zes ronden, op woensdag valt de dubbele ronde. Het speeltempo is 80′ + 1′.
Voor het wedstrijdreglement:  klik hier.

Nieuws
Het laatste nieuws over het 65+ kampioenschap van de UPDB. Klik hier voor een volledig overzicht.

 • Foto’s 65+ kampioenschap

  Gepubliceerd op

  door

  Lees meer

 • Harry de Waard 65+ kampioen

  Gepubliceerd op

  door

  Het ene punt voorsprong dat Harry de Waard had bij het ingaan van de laatste ronde was voldoende om de titel te heroveren. Ruud Klaarenbeek nam de tweede plaats over van Cor Westerveld die als derde eindigde. Harry had een remise tegen Ruud Klaarenbeek genoeg, mits Cor Westerveld niet zou winnen. Cor speelde tegen Paul… Lees meer

Uitslagen
Bekijk hieronder wie er door de jaren heen op het podium hebben gestaan. Door op een jaartal te klikken krijg je de uitslagen en stand van dat jaar te zien. Door vervolgens op de naam van een speler te klikken, krijg je de individuele resultaten en vaak ook de partijen van die speler te zien.

Scroll naar boven