Utrechtse Provinciale Dambond

Harry Vredeveldt, voorzitter UPDB     email: [email protected]

Woudenberg, 24 juni 2020.

Betreft de damtrainingen van Andrew Tjon A Ong

Aan de besturen van de Utrechtse damclubs,

Na goed overleg met de beheerder van het Rode Kruisgebouw en Andrew Tjon A Ong zijn er afspraken gemaakt over de resterende trainingssessies 2019 – 2020. Deze training wordt in de zomervakantie alsnog afgemaakt.

Voor het seizoen 2020 – 2021 zijn er ook afspraken gemaakt om de training budgettair neutraal te organiseren, zoals gevraagd door de clubs op de Jaarvergadering.

Goed nieuws voor onze damliefhebbers dat de trainingen volgend seizoen doorgaan, mits er voldoende deelnemers zijn.

Namens de trainer en het UPDB-bestuur vragen wij u met klem de spelers van uw club met een rating tot 1100 te stimuleren om zich op te geven voor deze training. Het is prima voor het niveau van uw spelers en voor uw club!

De training, die op de donderdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur wordt gegeven, bestaat uit 10 lessen voor 75 euro. Dit lage bedrag is een gebaar van goede wil van Andrew. Losse lessen kosten 10 euro per avond. De spelers kunnen zich tot 1 augustus opgeven voor het nieuwe seizoen bij Ton van der Ploeg, [email protected] of bij Andrew, [email protected]

Wij vragen u, wanneer voor een enkeling dit bedrag te veel is voor zijn budget, een deel als club bij te passen. Laten we als clubs en als spelers tonen dat we ‘uit het goede damhout gesneden zijn’. Dit is een investering die zeer de moeite waard is!

Het bestuur vertrouwt op uw medewerking en die van de spelers, laten wij er samen onze schouders onder zetten.

Met vriendelijke groet,

Namens het UPDB bestuur,

Harry Vredeveldt (voorzitter).

Scroll naar boven