Door de uitbraak van het coronavirus is het spelen van een dampartij zo goed als onmogelijk geworden. Hier brengen wij verandering in met de KNDB online clubavonden! Wij hopen hiermee dat je toch nog een beetje plezier kunt beleven aan ons prachtige spel in deze moeilijke tijden.

Het betreft in eerste instantie een pilot en het zou heel erg mooi zijn als we met zoveel mogelijk dammers gebruikmaken van deze mogelijkheid om het zo tot een succes te maken. Als je niet de hele avond kunt is het ook geen probleem. Hoe drukker het wordt, hoe groter de kans dat het heel leuke avonden zijn voor iedereen!

De opzet ziet er als volgt uit:

·         Maandag 23 maart superblitz 19:30 – 23:00 uur
Speeltijd: 3 minuten + 2 seconden per zet
Website: https://lidraughts.org/tournament/RUCABko8

·         Dinsdag 24 maart blitz 19:30 – 23:00 uur
Speeltijd: 5 minuten + 5 seconden per zet
Website: https://lidraughts.org/tournament/t8j1pizo

·         Woensdag 25 maart rapid 19:30 – 23:00 uur

Speeltijd: 10 minuten + 10 seconden per zet
Website: https://lidraughts.org/tournament/aKYdcbzD

Er wordt gespeeld op het platform van Lidraughts. Deze website biedt nog veel meer mogelijkheden dan een partijtje internationaal dammen, waaronder Fries dammen en een combinatiedatabase. Kortom, heel veel moois om te ontdekken! Lidraughts is bereikbaar via de website www.lidraughts.org of via de Google Play Store en Apple Store als app. Het enige wat je hoeft te doen, is een account aanmaken via de knop ‘Aanmelden’ en ‘Registreren’ en daarna kun je gebruikmaken van alle opties die het platform biedt.

Als er nog vragen zijn, beantwoorden wij deze graag voor jou. We staan ook open voor alle mogelijke feedback. Het is de bedoeling dat dit avonden voor en door de damliefhebber worden!

Michel Stempher
Kandidaat-bestuurslid Koninklijke Nederlandse Dambond
[email protected]
06-17744331

Scroll naar boven